(placeholder)

Gratis Kennismakings-   sessie

In deze sessie maak je kennis met fonoforese, krijg je een korte balancerende behandeling en bespreken we uw vragen.


Praktijk voor ZELF-HELING

Tijdens mijn sessies krijg je tools aangereikt die je in staat stellen gaandeweg jezelf te helen.

Ik maak gebruik van reflecterend gesprek, zelf-expressie, heling, opbouw van gezondmakende rituelen, herstel van lichaamscontact, innerlijk schouwen, afstemming op je hogere zelf en sessies fonoforese of toonpunctuur.

Welkom!

Wat is FONOFORESE?

Fonoforese of toonpunctuur is een helende diepe celmassage (met behulp van stemvorken), waarbij dmv de juiste frequenties het natuurlijk evenwicht in de cellen en organen wordt hersteld.


Lees meer...

Voor een afspraak

0476/21 93 60

Vanuit richting Antwerpen

E19 naar Breda, neem afrit 3 - Brecht


Rij door het centrum van Brecht richting St-Lenaarts/Hoogstraten/Rijkevorsel.

In het centrum van St-Lenaarts:  rijdt door richting Hoogstraten/Rijkevorsel.

Aan het volgende rond punt (u ziet kasteel De Eester voor u) neemt u rechts richting Rijkevorsel (DEZE STRAAT NOEMT OOK REEDS EESTER!).


200 meter verder op uw linkerkant vindt u een klein zijstraatje met pijlen richting: Chiro Nelto en 3vleugel-leefacademie – (DIT IS EESTER WAAR U MOET ZIJN!) -- hier slaat u in. 100m verder de oprijlaan met knotwilgen  inslaan (links). Volg de pijlen van de 3vleugel-leefacademie. Het koetshuis ligt recht voor u en bestaat uit 2 woningen. De 3vleugel-leefacademie ligt in de rechtse woning van het koetshuis.  Teneinde de oprijlaan sla je dus RECHTSAF en rij je rechtdoor de parking op. Welkom!

Vanuit Nederland via Breda

E19 richting Antwerpen, neem afrit 2 – Loenhout.


Bovenaan de afrit slaat u linksaf richting Wuustwezel en ONMIDDELLIJK 50 meter verder weer links, de Katerstraat in. Je rijdt nu aan de rechterkant van de autostrade en de treinsporen, in een kronkelig weggetje. Tot je aan een kruispunt komt. Daar ga je naar links, meteen de brug over de autostrade over. Deze baan is de Kloosterstraat en je blijft ze ongeveer 3 à 4km volgen tot aan een rond punt. Aan het rond punt (u ziet kasteel De Eester links van u) gaat u rechtdoor (2e afslag) richting Rijkevorsel (DEZE STRAAT NOEMT OOK REEDS EESTER!).


200 meter verder op uw linkerkant vindt u een klein zijstraatje met pijlen richting: Chiro Nelto en 3vleugel-leefacademie – (DIT IS EESTER WAAR U MOET ZIJN!) -- Hier slaat u in. 100m verder de oprijlaan met knotwilgen  inslaan (links). Volg de pijlen van de 3vleugel-leefacademie. Het koetshuis ligt recht voor u en bestaat uit 2 woningen. De 3vleugel-leefacademie ligt in de rechtse woning van het koetshuis.  Teneinde de oprijlaan sla je dus RECHTSAF en rij je rechtdoor de parking op. Welkom!

3vleugel-leefacademie   (Jan Koenders en Lutghart Witters)

Eester 21  -  2960  St-Lenaarts

0476 / 21 93 60   -  info@jankoenders.be