(placeholder)

Gratis Kennismakings-   sessie

In deze sessie maak je kennis met fonoforese, krijg je een korte balancerende behandeling en bespreken we uw vragen.


Praktijk voor ZELF-HELING

Tijdens mijn sessies krijg je tools aangereikt die je in staat stellen gaandeweg jezelf te helen.

Ik maak gebruik van reflecterend gesprek, zelf-expressie, heling, opbouw van gezondmakende rituelen, herstel van lichaamscontact, innerlijk schouwen, afstemming op je hogere zelf en sessies fonoforese of toonpunctuur.

Welkom!

Wat is FONOFORESE?

Fonoforese of toonpunctuur is een helende diepe celmassage (met behulp van stemvorken), waarbij dmv de juiste frequenties het natuurlijk evenwicht in de cellen en organen wordt hersteld.


Lees meer...

Voor een afspraak

0476/21 93 60

Kan fonoforese mij helpen bij fysische klachten, zoals rugpijn, migraine, maag en darmklachten, hoge bloeddruk, ...?

Vele fysische klachten vinden hun oorsprong in een energieverstoring in je lichaam. Via FONOFORESE wordt de weg vrijgemaakt en verdwijnen je klachten. Fonoforese spreekt het zelf-genezend vermogen van je lichaam aan en pakt klachten van binnenuit aan.                                                  

(placeholder)

Levensenergie: wat is dat?


Levensenergie is onzichtbaar voor onze fysieke ogen. Ze openbaart zich (of het blokkeren ervan) via ons lichaam, via allerlei problemen, fysieke klachten en pijn, maar ook via onze dromen, inspiratie, fysieke en mentale kracht en een rijk of arm gevoelsleven.

De buitenkant bekijken vanuit je binnenkant

De wereld waarin wij leven is een weerspiegeling van onze innerlijke leefwereld. Heb je zo al eens naar je leven gekeken? Leer je jezelf kennen, dan leer je jezelf helen.

Hoe krijg ik contact met mijn binnenwereld?


Binnen kijken in jezelf begint, zeker voor wie het niet gewend is, met je ogen te sluiten, een paar keer diep adem te halen - en te wachten. Dit is een eenvoudige actie waarbij je jezelf de kans geeft om de storm die voortdurend in je hoofd woed, tot rust te laten komen. Het is een begin, om dàt toe te laten, waar je geen greep op hebt: het onderbewuste.

Ik kan je helpen vertrouwd te worden met je binnenwereld, wat er zich ook in aandient. Door te beginnen luisteren naar jezelf, begin je jezelf en je leven beter te begrijpen. Je krijgt meer keuze om een gelukkig leven voor jezelf op te bouwen.

Wat is het nut van te weten wat er in mijn binnenwereld omgaat?


In je onderbewuste zitten die dingen - gedachten / gewaarwordingen / gevoelens / verlangens die niet in je onmiddelijke bewustzijn zijn terug te vinden, maar die onderliggend wél je dag kleuren en die ervaringen naar je toe halen (prettige en onprettige) die je helpen bewuster te worden over je eigen inhoud als unieke mens. Leer je je binnenwereld kennen, dan neemt op termijn je levensvreugde toe.  

Mijn werk bestaat erin je in contact te brengen met je onderliggende overtuigingen en je de weg te wijzen naar licht-zijn. Zodat je levenskwaliteit dag na dag mag toenemen.

Integrale levenskwaliteit wordt opgebouwd door zorg te dragen voor je binnenwereld, je leef-omgeving én de mensheid op aarde. Aan de basis van je persoonlijke levenskwaliteit ligt je levensenergie.

Ik heb het gevoel dat het leven mij te veel is ...

FONOFORESE wordt ook ingezet bij burn-out, angsten, stemmingswisselingen, depressie, ... Als je het gevoel hebt dat er zoveel op je afkomt waar je geen antwoord op hebt, geeft ons lichaam allerlei signalen. Een fonoforese-sessie opent opnieuw dat wat geblokkeerd is en laat energie weer vrij stromen waardoor psychisch evenwicht wordt bekomen.                                                                                                                                                        

Ik heb weinig energie en vind geen balans in mijzelf en mijn dagelijks leven ...

FONOFORESE brengt balans in de verschillende functies en organen van je lichaam door de gezonde trilling opnieuw in werking te zetten. Zo word je weer in staat gesteld om met vreugde en moed in het leven te staan. Een fonoforese-sessie brengt evenwicht, waardoor meer gezondheid en energie het natuurlijke resultaat is.