(placeholder)

Gratis Kennismakings-   sessie

In deze sessie maak je kennis met fonoforese, krijg je een korte balancerende behandeling en bespreken we uw vragen.


Praktijk voor ZELF-HELING

Tijdens mijn sessies krijg je tools aangereikt die je in staat stellen gaandeweg jezelf te helen.

Ik maak gebruik van reflecterend gesprek, zelf-expressie, heling, opbouw van gezondmakende rituelen, herstel van lichaamscontact, innerlijk schouwen, afstemming op je hogere zelf en sessies fonoforese of toonpunctuur.

Welkom!

Wat is FONOFORESE?

Fonoforese of toonpunctuur is een helende diepe celmassage (met behulp van stemvorken), waarbij dmv de juiste frequenties het natuurlijk evenwicht in de cellen en organen wordt hersteld.


Lees meer...

Voor een afspraak

0476/21 93 60

Gitaar spelen, muziek componeren en muziek beluisteren zijn al sinds mijn 12e een groot deel van mijn leven. Muziek is gaandeweg mijn grootste bron geworden in mijn zoektocht naar levenskwaliteit.

De trilling van de muziek op mijn gitaar heeft me van jongsaf aan geholpen om 'anders' in het leven te staan. Woorden waren vaak te beperkt om in expressie te brengen wat ik vanbinnen voelde en droomde. De trilling van de muziek opende mijn levensperspectief.

Ik groeide op in een gezin met hard-werkende ouders met weinig aandacht voor dromen. Toen ik 7 jaar was en mijn vader een kleine auto kocht, was mijn eerste gedachte: "ik zal later wellicht leren rijden, doch een auto zal ik nooit kunnen verwerven". Deze overtuiging weerhield me om overvloed te ervaren in het leven.

Ik groeide op als puber en zag dat mijn vader uitkeek naar z'n pensioen, want dan zou hij tijd kunnen maken om te genieten van het leven. Toen mijn vader plots stierf (55 jaar), rond mijn 21ste, werd ik met een schok wakker. Ik kende mijn vader niet en wist niet wat zijn dromen en verlangens waren. Waarschijnlijk kende hij zichzelf ook niet. Vanaf die dag besefte ik tenvolle dat ik op zoek moest gaan naar "een voller" leven, een leven dat meer is dan wat ik tot nu toe gezien en ervaren had.

De muziek en zijn trilling veranderde mij en transformeerde de 'tunnel-vision' waarin ik opgroeide naar een open panorama en een leven vol mogelijkheden.  

De Europese, spiritueel getinte benadering van "PSYCHOSYNTHESE" werd mijn eerste wegwijzer. Vanaf dan is mijn zoektocht onverminderd verder gegaan en heb ik contact gekregen met mijn diepste zijn.

Ik heb zelf ervaren dat een mens op vele manieren de weg kwijt kan zijn. Doorheen mijn zoektocht heb ik me allerlei handelingen, inzichten en vormen eigen gemaakt. Wanneer ik mijn zelfvertrouwen verloor of ziek werd brachten deze handvaten me terug op mijn levensweg. Mijn vertrouwen, levensvreugde, helderheid en begrip voor het leven dat ik mag leven groeide gestaag.

Mijn persoonlijke groei, mijn opleidingen en ervaringen zijn de basis voor mijn praktijk voor zelf-heling en wil ik graag met u delen.

Geboeid door trilling, muziek, klankschalen en mijn persoonlijk onderzoek naar wat leven is kwam ik 30 jaar geleden voor het eerst in contact met het bestaan van stemvorken als helend instrument. Het was toen voor mij nog ongrijpbaar en verdween weer uit mijn zicht.

Vandaag, en vanuit een gedegen opleiding, vormt de FONOFORESE of TOONPUNCTUUR het sluitstuk binnen mijn helingswerk. Het is binnen mijn werk met de gitaar en de muziek, de zuiverste trilling met de diepste werking.

Ik hoop u te mogen ontmoeten.


Jan