Seizoensbehandelingen zijn gezondheids-stimulerende behandelingen die voor een bepaalde gelegenheid of periode in het jaar worden aangeboden.

Stimuleer je eigen gezondheid

met de SEIZOENS-behandelingen

Winter

Winter

tijdens de maanden December - Januari - Februari

Een sessie rond je verjaardag plaatst je sterrenbeeld, naam en geboortemoment in de behandeling en verstevigt je geboorterecht en je blauwdruk; dat wat eigen is aan jou en bij jou hoort als kwaliteiten, doelen en hartewensen...

Chakra's zijn de energiepoorten waarlangs je energie binnenkomt of weer weggaat. Deze behandeling balanceert je met je bioritme, werkt omhullend en zorgt voor een liefdevolle verbinding met je Ziel.

Van "ik moet het alleen doen" of "ik kan het niet alleen" naar jezelf mogen zijn in verbinding met de ander. Dit is een aardende behandeling die helpt om met vertrouwen in de realiteit te staan.

Helpt actief te worden en wakkert het innerlijk vuur aan. Helpt je je essentie vorm te geven en te leven. Stimuleert om weer jezelf te zijn.

Soms is de verhouding tussen voelen en denken uit balans. Via deze behandeling wordt het lymbische systeem gereinigd en geactiveerd waardoor verstand en gevoel weer beter kunnen samenwerken.

Een behandeling die aangeraden wordt voor iemand die klaar is om zijn bestemming te vinden. Helpt je om blokkades op te lossen en, helpt om de volgende stap toe te laten en je weer te verbinden met je Zieleplan.

Verjaardags sessie

Chakra-bioritme

Positieve afhankelijkheid

Hoofd-hart balans

Ziele-overeenkomst zuiveren

Versterk je Man-kracht

SEIZOENS-behandelingen

Duur: 1u - 55 euro

Duur: 1u - 55 euro

Duur: 1u - 55 euro

Duur: 1u - 55 euro

Duur: 1u - 55 euro

Duur: 1u - 55 euro

Een toonpunctuur- of fonoforesebehandeling is geen vervanging voor een reguliere medische behandeling. Raadpleeg bij klachten steeds een arts voor een professionele diagnose. Je bent ten allen tijde zelf verantwoordelijk voor het welzijn van je lichaam.

Vraag een sessie aan

Vraag een sessie aan

Vraag een sessie aan

Vraag een sessie aan

Vraag een sessie aan

Vraag een sessie aan