Seizoensbehandelingen zijn gezondheids-stimulerende behandelingen die voor een bepaalde gelegenheid of periode in het jaar worden aangeboden.

Stimuleer je eigen gezondheid

met de SEIZOENS-behandelingen

Zomer

Zomer

tijdens de maanden Juni - Juli - Augustus

Een sessie rond je verjaardag plaatst je sterrenbeeld, naam en geboortemoment in de behandeling en verstevigt je geboorterecht en je blauwdruk; dat wat eigen is aan jou en bij jou hoort als kwaliteiten, doelen en hartewensen...

Chakra's zijn de energiepoorten waarlangs je energie binnenkomt of weer weggaat. Deze behandeling brengt al je chakra's in balans met je hart-chakra, ondersteunt je en geeft je nieuwe energie.

Ondersteunt de vrouwelijke kwaliteiten. Deze behandeling stimuleert het in vreugde leven en opent het hart voor zichzelf. Biedt correcties op stress, angst en ondersteunt jouw positief zelf-beeld.

Helpt actief te worden en wakkert het innerlijk vuur aan. Helpt je je essentie vorm te geven en te leven. Stimuleert om weer jezelf te zijn.

Een reine kwint is een helende en harmoniserend klankinterval, toegepast ter ondersteuning van de levensenergie. Deze klank laat je de ruimte opnieuw ervaren van heelheid, waardoor je dromen en verlangens gestimuleerd worden.

Onze naam hebben we niet voor niets gekregen. Met behulp van de stemvorken maken we optimaal gebruik van de energetische trilling van je naam en versterken zo wie jij in wezen bent.

Verjaardags sessie

Chakra-healing

Versterk je Vrouw-zijn

Kwint-heling

Ik-kracht bevestiging

Versterk je Man-kracht

SEIZOENS-behandelingen

Duur: 1u - 55 euro

Duur: 1u - 55 euro

Duur: 1u - 55 euro

Duur: 1u - 55 euro

Duur: 1u - 55 euro

Duur: 1u - 55 euro

Een toonpunctuur- of fonoforesebehandeling is geen vervanging voor een reguliere medische behandeling. Raadpleeg bij klachten steeds een arts voor een professionele diagnose. Je bent ten allen tijde zelf verantwoordelijk voor het welzijn van je lichaam.

Vraag een sessie aan

Vraag een sessie aan

Vraag een sessie aan

Vraag een sessie aan

Vraag een sessie aan

Vraag een sessie aan