Kijk verder dan je neus lang is. Levenskwaliteit opbouwen eindigt niet met het streven naar een goede gezondheid.

Integrale

LEVENSKWALITEIT

Levenskwaliteit lijkt iets vanzelfsprekend,

maar dat is het niet. Jouw levenskwaliteit is het resultaat van jouw persoonlijke inzet om ‘eigenaar’ te worden over jouw leven.


Want ‘je eigen leven leven’ dat gebeurt niet vanzelf. Als kind heb je immers geleerd om je zo goed mogelijk aan te passen aan de wensen van anderen: je ouders, je vrienden, de school, ….. Daardoor heb je veel geleerd en heb je, als het goed is, in de maatschappij leren functioneren…

     Wat je echter niet op school leert is hoe jij vanbinnen in elkaar zit. Want wat verlang je nu echt, wat is nu echt belangrijk voor jou  - en weet jij eigenlijk wel wie jij bent?


Het is immers jouw leven…..

Integrale levenskwaliteit wordt opgebouwd door

je "zijn" en je "doen"

in balans te brengen met elkaar.


Je levensenergie en de daaruit voortvloeiende gezondheid

liggen aan de basis van je persoonlijke levenskwaliteit.

Je persoonlijkheid ontwikkelen is wakker worden


Wakker worden is een proces dat begint wanneer je aan je persoonlijke ontwikkeling begint te werken. Het is een weg die leidt naar de opbouw van een 'Integrale levenskwaliteit’. Je krijgt zicht op je verleden, je dromen en verlangens, je beschermngs-mechanismen, je daaruit voortgekomen gedrag in het hier-en-nu, en er openen zich nieuwe mogelijkheden waarvan je kan voelen dat ze werkelijk bij jou horen. Je zal jezelf de betekenis eigen maken van de begrippen “Zelfkennis, zelfzorg en zelfexpressie” en elke dag ondervinden wat jouw verantwoordelijkheid is. Het zijn de sleutels om je “Integrale levenskwaliteit” verder uit te bouwen.


Vanuit het nieuwsgierig onderzoek naar jezelf ontmoet je vanzelf ook je tegenpool - diegene die - weliswaar verborgen - in jou aanwezig is. Vanuit je mannelijke vorm kom je in contact met je vrouwelijke kant. Vanuit je vrouwelijke vorm kom je in contact met je mannelijke kant. De bewuste vereniging van beide tegendelen wordt zo een basis-deel binnen je persoonlijke ontwikkeling.

Hoe krijg ik contact met mijn binnenwereld?


Binnen kijken in jezelf begint, zeker voor wie het niet gewend is, met je ogen te sluiten, een paar keer diep adem te halen - en te wachten. Dit is een eenvoudige actie waarbij je jezelf de kans geeft om de storm die voortdurend in je hoofd woedt, tot rust te laten komen. Het is een begin, om dàt toe te laten, waar je geen greep op hebt: het onderbewuste.


Ik kan je helpen vertrouwd te worden met je binnenwereld, wat er zich ook in aandient. Door te beginnen luisteren naar jezelf, begin je jezelf en je leven beter te begrijpen. Je krijgt meer keuze om een gelukkig leven voor jezelf op te bouwen.


Wat is het nut van te weten wat er in mijn binnenwereld omgaat?


In je onderbewuste zitten die dingen - gedachten / gewaarwordingen / gevoelens / verlangens die niet in je onmiddelijke bewustzijn zijn terug te vinden, maar die onderliggend wél je dag kleuren en die ervaringen naar je toe halen (prettige en onprettige) die je helpen bewuster te worden over je eigen inhoud als unieke mens. Leer je je binnenwereld kennen, dan neemt op termijn je levensvreugde toe.

  

Mijn werk bestaat erin je in contact te brengen met je onderliggende overtuigingen en je de weg te wijzen naar licht-zijn. Zodat je levenskwaliteit dag na dag mag toenemen.

Mijn praktijk voor zelfheling helpt je op weg


Vanuit jouw hulp-vraag bekijken we samen wat jij nodig hebt om verder op weg te gaan met jezelf. De daarop volgende FONOFORESE-behandeling brengt balans in de verschillende functies en organen van je lichaam door de gezonde trilling opnieuw in werking te zetten. Zo word je weer in staat gesteld om met vreugde en moed in het leven te staan. Een fonoforese-sessie brengt evenwicht, met als resultaat een toename van gezondheid en meer energie.


     Je vreugde, innerlijke vrijheid en voldoening nemen toe en je kan weer -in balans- verder bouwen aan jouw Integrale levenskwaliteit.

Maak een afspraak